FAQ

Ik heb een (web) winkel en wil graag een bestelling doen.

Wat leuk dat je reseller wilt worden! Neem contact met me op of ga naar aliesbroekhuizen.faire.com, mijn gehele collectie is daar te verkrijgen.

Hoe lang is de verzendtijd?

Ik verzend op het moment 1 a 2 x per week. De verzendtijd zal daardoor iets langer zijn dan de average webshopgigant 😉 .
Binnen Nederland moet je denken aan 3 tot 7 (werk)dagen. In de algemene voorwaarden vind je meer informatie.

Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten zijn €4,95 in Nederland, wanneer je €65,- betaalt zijn de verzendkosten gratis. (Dit zijn de tarieven voor particulieren.)

Is de webshop altijd open?

Meestal gaat mijn webshop dicht met de kerstvakantie en ergens in de zomer. Je kunt dan wel bestellingen plaatsen, maar ze worden verwerkt na mijn vakantie. Er staat dan duidelijk een opmerking op mijn website, niet te missen 😉 .

Hoe is het retourbeleid?

Het kan gebeuren dat je onverhoopt niet tevreden bent. Dat heb ik liever niet natuurlijk 😉 ik doe er alles aan om mooie illustraties/producten te maken! Maar je mag producten uit de webshop uiteraard binnen 14 dagen retourneren. Stuur me een mail met alle gegevens (naam, adres, factuurnummer) en stuur na mijn reply je pakketje terug binnen 14 dagen. Aangezien ik geen webshopgigant ben, zul je zelf de pakketkosten moeten betalen. Meer info in de algemene voorwaarden.

Ben je beschikbaar voor illustratie opdrachten?

Neem contact met me op voor samenwerkingen.

Maak je ook geboorte of trouwkaarten op maat?

Het korte antwoord is ‘nee’, dat komt omdat ik er niet altijd tijd voor heb. Lange antwoord: Daarnaast is het prijziger dan een kaartje wat je zo bij een drukker kunt bestellen: Je betaalt namelijk voor het maken van de unieke illustratie, het ontwerp van het kaartje en de drukkosten. Mocht dit je niet afschrikken, dan mag je uiteraard informeren.

Goed nieuws:

Inmiddels heb ik een mooie collectie geboortekaartjes gemaakt in samenwerking met met een toffe geboortekaarten winkel, Studiopie. Deze kaartjes kun je ook nog eens helemaal customizen naar jouw wens! Kijk maar op: geboortekaartjes-aliesbroekhuizen

Eigenlijk maak je met behulp van mijn illustraties je eigen ontwerp!

Ik heb een origineel of ander product gekocht. Mag ik deze reproduceren?

Ik snap je, maar het antwoord is ‘nee’. Het copyright blijft altijd bij mij, de maker. Dat wil zeggen dat je niet mag reproduceren zonder mijn toestemming. Je mag het beeld ook niet gebruiken voor je website of instagram bijvoorbeeld. Je mag wel contact met me opnemen, dan kunnen we het hebben over eventuele art licencing.

Ik heb een boek geschreven en ik ben benieuwd of je het wilt illustreren?

Wat tof dat je een boek hebt geschreven en aan mij denkt!

Wanneer je een uitgever hebt, kun je bij hen en bij mij aangeven dat je graag zou willen dat ik het illustreer. De uitgever zal kijken of het verhaal past bij mijn stijl en ik natuurlijk ook. Want uiteraard moet het totale plaatje straks gaan kloppen!

Wanneer je jouw boek in eigen beheer gaat uitgeven, is het slim om van te voren alle kosten in kaart te brengen. Het illustreren van jouw boek kan een flinke kostenpost vormen. Zelf een boek uitgeven is een avontuur, je leert er ontzettend veel van!