FAQ

Ik heb een (web) winkel en wil graag een bestelling doen.

Wat leuk dat je reseller wilt worden! Neem contact met me op via het contactformulier. Voor reseller bestellingen vanuit het buitenland, ga naar: @aliesbroekhuizen.faire.com

Hoe lang is de verzendtijd?

Ik verzend op het moment 1 a 2 x per week. De verzendtijd zal daardoor iets langer zijn dan de average webshopgigant πŸ˜‰ .
Binnen Nederland moet je denken aan 3 tot 7 (werk)dagen. In de algemene voorwaarden vind je meer informatie.

Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten zijn €4,95 voor Nederland en €9,95 voor BelgiΓ«. Wanneer je bestelling €65,- is of hoger, zijn de verzendkosten gratis. (Dit zijn de tarieven voor particulieren.)

Is de webshop altijd open?

Meestal gaat mijn webshop dicht met de kerstvakantie en ergens in de zomer. Je kunt dan wel bestellingen plaatsen, maar ze worden verwerkt na mijn vakantie. Er staat dan duidelijk een opmerking op mijn website, niet te missen πŸ˜‰ .

Hoe is het retourbeleid?

Het kan gebeuren dat je onverhoopt niet tevreden bent. Dat heb ik liever niet natuurlijk πŸ˜‰ ik doe er alles aan om mooie illustraties/producten te maken! Maar je mag producten uit de webshop uiteraard binnen 14 dagen retourneren. Stuur me een mail met alle gegevens (naam, adres, factuurnummer) en stuur na mijn reply je pakketje terug binnen 14 dagen. Aangezien ik geen webshopgigant ben, zul je zelf de pakketkosten moeten betalen. Meer info in de algemene voorwaarden.

Ben je beschikbaar voor illustratie opdrachten?

Neem contact met me op voor samenwerkingen.

Ik heb een boek geschreven en ik ben benieuwd of je het wilt illustreren?

Wat tof dat je een boek hebt geschreven en aan mij denkt!

Wanneer je een uitgever hebt of bent, hoor ik graag van je. Werken met een uitgever heeft mijn voorkeur.

Ik heb een origineel of ander product gekocht. Mag ik deze reproduceren?

Ik snap je, maar het antwoord is ‘nee’. Het copyright blijft altijd bij mij, de maker. Dat wil zeggen dat je niet mag reproduceren zonder mijn toestemming. Je mag het beeld ook niet gebruiken voor je website of instagram bijvoorbeeld. Je mag wel contact met me opnemen, dan kunnen we het hebben over eventuele art licencing.

Maak je ook geboorte of trouwkaarten op maat voor particulieren?

*Op dit moment maak ik geen geboorte of trouwkaarten op maat.*

Goed nieuws: Inmiddels heb ik een mooie collectie geboortekaartjes gemaakt in samenwerking met met een toffe geboortekaarten-winkel, Studiopie. Deze kaartjes kun je ook nog eens helemaal customizen naar jouw wens! Kijk maar op: geboortekaartjes-aliesbroekhuizen

Je kunt zelfs met behulp van mijn illustraties je eigen unieke kaart ontwerpen!